Coolblue levert nu ook op zondag

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Webwinkel Coolblue gaat vanaf eind augustus 7 dagen op 7 pakjes bezorgen.

Zaterdag voor middernacht besteld, zondag vanaf de middag geleverd. Vanaf 30 augustus kan het bij webwinkel Coolblue. Het is meteen de eerste grote e-commerce site in België en Nederland die op elke dag van de week pakjes uitlevert.

Werner Bruyns, manager van Coolblue België, beweert daarmee een van de meest gehoorde vragen van klanten te beantwoorden: “Waarom wachten tot maandag, terwijl je op zondag thuis bent?” Klanten kunnen er voortaan voor kiezen om elke bestelling uit de catalogus met 40.000 producten verspreid over 320 webshops op zondag te ontvangen, met uitzondering van grote producten als tv’s en wasmachines.

De levering wordt verzorgd door PostNL dat ook voor heel wat andere grote Nederlandse e-commerce sites zoals bol.com ingezet wordt voor de uitlevering in België. Mogelijk krijgt het voorbeeld van Coolblue dus navolging, al reageerde bol.com wel al dat het vooralsnog geen plannen heeft voor leveringen op zondag.

In 2013 behaalde Coolblue een omzet van 248 miljoen euro. Daarmee is het één van de grootste webwinkels van de Benelux. Ondertussen zijn er ook al 7 fysieke winkels waar bestellingen kunnen afgehaald worden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content