Corilus neemt Soft33 over

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Corilus neemt het Nijvelse bedrijf Soft33 over. Soft33 is een aanbieder van software voor thuisverpleegkundigen.

Corilus neemt het Nijvelse bedrijf Soft33 over. Soft33 heeft een 2000-tal thuisverpleegkundigen als klant, die op hen beroep doen voor software en/of tarificatie. Het bedrijf heeft twee eigen softwareproducten – Soft33 voor facturatie en D-Max voor zorgtoediening – en werkt ook aan een mobiel product: de Mobi33-app die op iPhone en iPad draait. Die app kan gekoppeld worden aan Soft33 en D-Max, maar ook aan de Infiplus-software van Corilus.

Corilus zal alle softwareproducten behouden in de portfolio. “We zullen Mobi33 en D-Max koppelen aan onze eigen Infiplus software en evalueren waar we extra business kunnen ontwikkelen rond tarificatie”, zegt Dirk Van Lerberghe, ceo van Corilus.

Beide bedrijven werkten sinds eind vorig jaar overigens al nauw samen. Soft33 heeft een twaalftal medewerkers en draaide in boekjaar 2012 een omzet van ruim 1,25 miljoen euro. Een overnamebedrag wil Corilus dat zo’n 300 medewerkers telt liever niet kwijt. Aan het team en de organisatie van Soft33 zou niet geraakt worden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content