Cronos scoort bij Bloso

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Bloso doet voor verschillende ict-diensten voortaan beroep op Cronos. Bloso sloot zopas een vierjarige overeenkomst met de integrator uit Kontich ter waarde van 900.000 euro.

Het Agentschap voor de Bevordering van de Lichamelijke Ontwikkeling, de Sport en de Openluchtrecreatie – beter bekend als Bloso – doet voor verschillende ict-diensten voortaan beroep op Cronos. Bloso sloot zopas een vierjarige overeenkomst met de integrator uit Kontich ter waarde van 900.000 euro.

Het contract omvat verschillende onderdelen waarvoor Cronos telkens in de juiste ict-profielen zal voorzien. Een eerste deel draait om ontwikkeling in Microsoft, PeopleSoft (Oracle dus), Java en de ESRI-omgeving. Een tweede luik omvat de ondersteuning (installatie, configuratie en onderhoud) van al deze systemen.

Daarnaast doet Bloso ook beroep op consultancy-diensten van Cronos. Een apart luik is voorzien voor advies rond beveiliging van de bestaande netwerkproducten van Cisco, Blue Coat, Allot en Citrix. Maar ook niet-technische consultancy-opdrachten rond de gekozen ict-architectuur, projectplanning, analyse en audits behoren tot de scope van het contract.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content