Daisycon neemt Affiliprint over

. © web

Het Nederlandse Daisycon, dat vorig jaar het Belgische AdForce overnam, krijgt zijn Duitse sectorgenoot Affiliprint in handen.

De overname is een gevolg van een eerder partnerschap tussen beide bedrijven. Zo bood Daisycon strategische ondersteuning toen Affliprint de nederlandse markt betrad in 2012. Daisycon had op zijn beurt al haar Duits kantoor verhuisd naar Oldenburg, waaf Affiliprint haar hoofdzetel heeft.

Daisycon telt zo’n tachtig medewerkers, Affiliprint telt er twintig. Eerstgenoemde is vooral bekend als speler in online marketing. Affiliprint focust zich op offline affiliate marketing. financiële details van de overname worden niet bekendgemaakt.

“De afgelopen twee jaar heeft bewezen dat er synergie bestaat tussen de online diensten van Daisycon en de offline activiteiten van Affiliprint. De mogelijkheid om Affiliprint binnen de Daisycon Familie op te nemen versterkt zowel onze gezamenlijke groeimogelijkheden en internationale ambities, en is ook een sterk crossmediaal concurrentievoordeel .” Aldus Marko Doboroshelski, ceo van Daisycon in een verklaring.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content