Data News Awards: u koos voor…

De Data News-lezers lieten weer massaal hun stem horen in de voting voor de Data News Awards for Excellence 2011. De Data News Awards bekronen elk jaar, tijdens een exquis gala, de topbedrijven van de ict-sector. In twaalf categorieën konden de Data News-lezers voorbije weken zelf de ict-bedrijven van hun voorkeur naar voren schuiven, bedrijven die volgens hen genomineerd zouden moeten worden voor een Data News Award for Excellence 2011. De uiteindelijke keuze van de winnaars wordt gemaakt door een vakjury van vooraanstaande specialisten en kenners uit de ict-wereld zelf. Elk van de 12 awards staat voor uitmuntendheid in de desbetreffende sector.

De Data News-lezers lieten weer massaal hun stem horen in de voting voor de Data News Awards for Excellence 2011.

De Data News Awards bekronen elk jaar, tijdens een exquis gala, de topbedrijven van de ict-sector. In twaalf categorieën konden de Data News-lezers voorbije weken zelf de ict-bedrijven van hun voorkeur naar voren schuiven, bedrijven die volgens hen genomineerd zouden moeten worden voor een Data News Award for Excellence 2011.

De uiteindelijke keuze van de winnaars wordt gemaakt door een vakjury van vooraanstaande specialisten en kenners uit de ict-wereld zelf. Elk van de 12 awards staat voor uitmuntendheid in de desbetreffende sector.

Het volledige overzicht van de 3 genomineerden in elk van de 12 categorieën vindt u op de website van Data News Awards. Wij voorspellen alvast dat het spannende strijd wordt!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content