Data News nu ook op Windows Phone

Wie over een Windows Phone 8 beschikt, kan het nieuws van de Data News website voortaan via een handige app op z’n mobieltje opvragen.

Het is zover. In de Windows Phone Store van Microsoft kan je nu ook de app van Data News gratis downloaden. Er is een aparte app voor de Nederlandstalige en Franstalige versie van datanews.be. Je krijgt niet alleen het nieuws van de Data News website te zien, maar je hebt via deze app ook toegang tot alle opinies, dossiers, blogs, testen en producten.

Data News is reeds beschikbaar op iPhone, iPad en Android-smartphones. Uitgebreide tabletversies voor Android en Windows 8 zijn nog voor deze zomer voorzien. Ook voor BlackBerry 10 komt er een app aan. Daarmee wil Data News op zo veel mogelijk digitale dragers aanwezig zijn. De redacteurs van Data News trachten ook steeds sterk, kwalitatief en verrijkt nieuws te brengen over de Belgische markt.

In april heeft de Data News website trouwens voor het eerst de mijlpaal van 1 miljoen pageviews per maand gehaald. Dagelijks komen er 15.000 tot ruim 20.000 bezoekers op onze website. De dagelijkse nieuwsbrief bereikt meer dan 50.000 lezers.

Partner Content