Data News schakelt versnelling hoger met Insiders: meer diepgang, meer inzicht

© Roularta
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Data News breidt zijn online nieuwsaanbod verder uit. Voortaan krijgt u ook op zaterdag uw favoriete nieuwsbrief. Daarnaast laten we regelmatig de ‘Insiders’ aan het woord: opiniërende en analyserende experten die voor u de laatste technologietrends kaderen.

Samen met de Knack.be-newsroom zorgen we dagelijks voor een evenwichtige mix tussen Belgische en internationaal B2B- en B2C-nieuws. Omdat ieder bedrijf bestaat uit consumenten van digitale technologie. En omdat digitale technologie alsmaar meer verweven raakt in alle lagen van de maatschappij. 2016 lijkt meer dan ooit een jaar vol technologische vernieuwing, disruptie, digitale transformatie én technologische innovatie te worden. Tijd voor Data News om nog een versnelling hoger te schakelen en ons online nieuwsaanbod verder uit te breiden.

NIEUW: Nieuwsbrief op zaterdag

U bent enkele dagen van kantoor geweest? Genoten van enkele dagen welverdiende vakantie? Of net terug van een buitenlandse business trip met een propvolle agenda? Data News zorgt er voor dat u meteen weer mee bent de ict-actualiteit. Voortaan krijgt u van ons elke zaterdag een nieuwsbrief met daarin een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, aangevuld met een ‘longread’ die u extra achtergrond, kennis en feiten biedt uit de technologische wereld.

Inschrijven op onze nieuwsbrief kan hier.

NIEUW: Insiders

Daarnaast laten we voortaan meer dan ooit de Belgische ICT-community aan het woord. Wat betekent een aankondiging van leverancier X of de overname van serviceprovider Y nu precies voor u als consument, als zakelijke eindgebruiker, als it-manager, als ondernemer of als bedrijfsleider? Wat is de impact van de nieuwe privacywetgeving op uw bedrijf? En hoe zit het met security? Of wat zijn uw rechten als telecomgebruiker?

Onze Insiders geven u graag hun ongezouten mening. Of net dat extra beetje peper en zout als dat nodig blijkt. Meer opinie, meer achtergrond, meer analyse, meer diepgang. Dat is wat een Insider u brengt. Onder meer opinieleiders en experten als Omar Mohout (Sirris), Danielle Jacobs (Beltug), Peter Hinssen (Nexxworks), Matthias Dobbelaere-Welvaert (deJuristen), Saskia Van Uffelen (Ericsson), Luc Costers (VMware), Karen Boers (StartUps.be), Hans De Leenheer (Trendminer), Louis Jonckheere (Showpad), Jonas Dhaenens (Intelligent), Ben Caudron (socioloog/docent), Xavier Damman (OpenCollective) en Eddy Willems (Gdata) hebben zich al geëngageerd en werden een Insider. Ook Bruno Segers belooft een maandelijkse bijdrage. Ongetwijfeld met de nodige kwinkslagen en knipogen: want ook dat is waar Data News voor staat.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content