Datanews.be in een nieuw kleedje

Een nieuw moederbedrijf, Roularta, en een nieuwe hoofdredacteur, Luc Blyaert, noopten tot een opfrissing van onze website datanews.be en onze dagelijkse nieuwsbrief. Kijk gerust even rond.

Een nieuw moederbedrijf, Roularta, en een nieuwe hoofdredacteur, Luc Blyaert, noopten tot een opfrissing van onze website datanews.be en onze dagelijkse nieuwsbrief. Kijk gerust even rond.

Via de [overname van VNU Business Publications België door mediahuis Roularta] kwam Data News bij een ander moederbedrijf terecht. Bovendien kreeg ons magazine een [nieuwe hoofdredacteur, Luc Blyaert,] na de interne overstap van Kurt Focquaert naar Tailor Made. Die aanpassingen noodzaakten ten eerste de overstap naar de Roularta-platformen en ten tweede een opfrissing van onze ‘gevel’, de vormgeving van de website.

De belangrijkste aanpassingen voor u, de lezer, zijn de nadruk op nieuws, gecombineerd met een duidelijkere structuur. De navigatiebalken links en bovenaan leiden u naar waar u heen wil: de nieuwssectie, de specials, de guides, events, abonnement- en advertentie-informatie. Bovenaan in de rode balk vindt u ook twee redactionele ’toppers’ die we voor het voetlicht willen stellen.

Nieuws staat centraal op onze nieuwe website, met duidelijke thematische onderverdelingen. Rechts en onderaan kan u onder meer navigeren naar onze Datanewsjobs-website, naar onze gadgetblog Gizmodo of naar onze downloads-sectie. Nieuw is ook de ‘meest gelezen artikels’-box, waar u kan zien wat andere lezers het meest interesseerde op onze website.

We kunnen ook uw hulp gebruiken. Wij zijn er ons van bewust dat er nog wat kinderziektes zijn, die volledig samenhangen met de snelle migratie na de overname. Van de meeste zijn we op de hoogte, maar indien u ons toch op een belangrijke fout wil wijzen, kan u een e-mail sturen naar [feedbacknewsletters@datanews.be]

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content