De ene “partner” is de andere niet

Zo, dat hebben we dan ook weer gehad: de iPhone3G is eindelijk officieel gelanceerd geraakt in ons land – driewerf hoera!

Zo, dat hebben we dan ook weer gehad: de iPhone3G is eindelijk officieel gelanceerd geraakt in ons land – driewerf hoera!

Op 11 juli om één na middernacht mag het Mobistar Center op de Guldenvlieslaan in Brussel de eerste 250 toestellen aan de man brengen. Hapklare brokken voor de camera’s dus. Dat mag ook wel, moeten ze ongetwijfeld bij Mobistar zelf gedacht hebben toen ze van hun “partner” te horen kregen dat ze voor de persconferentie van vandaag géén demo van het bewuste toestel mochten geven. Diezelfde “partner” die er in één adem ook aan toevoegde dat de journalisten géén persmap mochten krijgen. Diezelfde “partner” die ook al voor het laattijdige uitstel van de persconferentie vorige vrijdag verantwoordelijk was? “Kom, kom, dat is geen belangrijk verhaal”, klonk het ietwat sussend, lacherig en ontwijkend uit de mond van Mobistar ceo Benoit Scheen toen een journalist het toch waagde om naar de reden te polsen.

Niet belangrijk? Dat zou ik toch niet durven zeggen. Ik ben in ieder geval erg gelukkig dat mijn “partner” doorgaans bijzonder inschikkelijk en redelijk is, oog heeft voor mijn argumenten, en niet te autoritair overkomt. Al zou dat snel kunnen veranderen, vrees ik, als ik haar straks vertel dat ik overweeg om 615 euro van onze spaarrekening af te halen voor een nieuwe gsm en iedere maand 30 tot 60 euro extra uit te geven voor wat dataverbruik.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content