De iPhone als gigantisch tafelblad

Table Connect for iPhone heet het product waarmee je een iphone op een tafelgroot scherm kunt bedienen… tenzij het een hoax is natuurlijk.

Table Connect for iPhone heet het product waarmee je een iphone op een tafelgroot scherm kunt bedienen… tenzij het een hoax is natuurlijk.

Het tafelblad van de Table Connect for iPhone is een 58-inch (147 cm) Full HD capacitief multitouch scherm dat toegang biedt tot alle apps en bestanden op een Apple iPhone. Met de standaard dockingkabel verbind je de Apple iPhone met de tafel. De Table Connect werkt met iOS4 (iPhone 4 en iPhone 3Gs) en je dient de iPhone wel te ‘jailbreaken’.

Als je de speciale Table Connect App opstart, kun je vrijwel meteen alle apps en bestanden op je iPhone gebruiken op het gigantische tafelblad, net zoals je dat op je Apple smartphone doet met inbegrip van multitouch. Het is niet minder dan “Multitouch on steroids” volgens het Table Connect blog waar je ook de werktekeningen kunt bekijken. Die zien er zo simpel uit dat we ons bijna niet kunnen voorstellen dat de iPhone tafel ooit voorbij het stadium van een mockup raakt. Maar de video moet bewijzen dat er al een volledig werkend prototype is.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Partner Content