Deense Coretech opent Benelux-kantoor in Brussel

. © Coretech
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

De Deense Microsoft-specialist Coretech opent een kantoor in Brussel om van daar uit de Benelux-markt te bedienen. Kenny Buntinx leidt het nieuwe filiaal.

Coretech is een Deens bedrijf dat sinds 1999 it-diensten levert op basis van Microsoft-technologie. Het gaat dan voornamelijk om producten en diensten op basis van de Microsoft System Center suite en Cloud Platform Solutions. De Europese expansieplannen doen het bedrijf nu landen in Brussel. Van daar uit wil Coretech de hele Benelux-markt bedienen waar het een groot groeipotentieel rond System Center ziet.

Drie Belgische System Center experten en MVP’s (Microsoft Most Valuable Professionals) zullen als managing consultants het filiaal doen draaien. Het gaat om Dieter Wijckmans, Tim de Keukelaere en Kenny Buntinx. Buntinx zal ook de ceo-rol van Coretech Benelux op zich nemen. De focus zal initieel vooral liggen op enterprise client management, enterprise mobility, cloud & datacenter management en Azure services. Coretech hoopt snel extra System Center specialisten te rekruteren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content