Delaware Consulting opent kantoor in New York

© (c) Pieterjan Van Leemputten

De digitale arm van het Belgische Delaware Consulting breidt uit in de VS. Het bedrijf opent een kantoor in het hart van Manhattan.

De digitale arm van het Belgische Delaware Consulting breidt uit in de VS. Het bedrijf opent een kantoor in het hart van Manhattan.

Het Belgische Delaware Consulting is al sinds 2007 actief in de VS via een vennoot in Atlanta. Maar voortaan heeft het bedrijf ook in New York een kantoor. Dat moet de activiteiten van Delaware Digital versterken.

De keuze voor New York lijkt bijna voor de hand liggend. “Als globaal centrum van de financiële, mode-, publishing en immobilieënmarkt zijn in New York meer Fortune 500-bedrijven gevestigd dan in om het even welke andere Amerikaanse metropool,” zegt Olivier Verberckmoes, verantwoordelijke partner voor Digital bij Delaware Consulting, in een verklaring.

“Bovendien vormt ’the city that never sleeps’, met haar vooruitstrevend imago, veelheid aan invloeden en bedrijvigheid de ideale voedingsbodem voor het versterken van ons Digital-portfolio in de VS.”

Delaware Consulting had vorig jaar een omzet van 120 miljoen euro en heeft 15 kantoren in zeven landen. Zelf verwacht het bedrijf veel van zijn activiteiten rond digital business, een markt die volgens het bedrijf een waarde heeft van 37 miljard dollar en momenteel een versnelde groei kent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content