Destiny beloftevolle onderneming van het jaar

© De broers De Wever
Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

Het telecombedrijf Destiny is in het kader van de uitreiking van de ‘Onderneming van het jaar’ verkozen tot Beloftevolle Onderneming van het Jaar. Destiny daagt met succes telecomreuzen zoals Proximus uit.

In het kader van de uitreiking van de ‘Onderneming van het Jaar’ gisteren, waarbij de baggergroep DEME als grote winnaar werd gekozen, werd ook de laureaat voor De ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming van het Jaar’ 2015 bekendgemaakt.

Destiny is de 10de laureaat die deze prijs in ontvangst mag nemen. Andere genomineerden waren Devan Chemicals, NGData en Vente-Exclusive.com. Vlaams minister van Werk, Economie en Innovatie Philippe Muyters overhandigde de award aan de twee jonge broers Daan en Samuel De Wever, die momenteel de leiding over het bedrijf in handen hebben.

Destiny is ontstaan in 2008 en is een cloud telecomoperator die uitgroeide tot de snelst groeiende B2B speler in België met meer dan 1.500 professionele klanten. Het bedrijf maakt gebruik van de opengestelde kabel in ons land om daarop zijn eigen netwerken te plaatsen.

Het bedrijf, dat grote telco’s uitdaagt met zijn flexibele oplossingen op maat van kmo’s, stelt 42 mensen te werk en realiseerde in 2014 een omzet van 9,5 miljoen euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content