‘Didier Bellens drijft het conflict op de spits’

© Belga
Eddy Eerdekens Hoofdredacteur TV Limburg

‘Didier Bellens drijft het conflict op de spits.’ Dat zegt CD&V-volksvertegenwoordiger Roel Deseyn in een reactie op een klacht van Bellens over het werk van het parlementslid.

Didier Bellens, CEO van Belgacom, schreef vorige week een brief naar CD&V-voorzitter Wouter Beke om zijn beklag te doen over parlementslid Roel Deseyn. De volksvertegenwoordiger had Bellens een ‘leugenaar’ genoemd in de zaak van de NSA-hacking.

‘Ik heb zelf geen brief gekregen,’ zei Deseyn in De Ochtend. ‘Bellens is anders nogal actief in het brieven schrijven. Niet alleen mijn voorzitter heeft er één gekregen, ook de premier en de voogdijminister.’

Dialoog

‘Didier Bellens drijft het conflict op de spits,’ zegt Deseyn. ‘Daar is niemand mee gediend. Het is jammer dat dit is uitgegroeid tot een strijd tussen een CEO en een parlementslid. Het was beter geweest als er een dialoog werd gevoerd en dat er vertrouwelijke inzage in het dossier kwam.’

Didier Bellens wordt vandaag in de kamercommissie infastructuur gehoord over mogelijke belangenvermenging bij de verkoop van een gebouw. (EE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content