Dit zijn de 15 beste IT-werkgevers

* © *

In de lijst met beste werkgevers duiken opnieuw een pak bedrijven uit de IT- en telecomsector op. Bij deze vijftien is werken het interessantst.

48 bedrijven krijgen de titel van Top Employer België. Allen slaagden ze voor het onderzoek van het Top Employer Institute dat het HR-beleid van grote bedrijven evalueert.

Onder die 48 zitten ook vijftien bedrijven die actief zijn in IT en telecom, het gaat in alfabetische volgorde om Accenture, Base Company, Capgemini Belgium, CGI Belgium, CSC, Dimension Data Belgium, KPMG, Mobistar, Ordina Belgium, SAS Institute, Smals, Sogeti Belux, Tata Consultancy Services Belgium en Telenet.

Top Employer vergelijkt het HR-beleid van de deelnemende bedrijven tegenover zijn eigen standaarden. Het gaat onder meer om talent management en de bedrijfscultuur. Zo merkt de organisatie op dat er in België bij alle kandidaten veel belang wordt gehecht aan ‘onboarding’ of het verwelkomen van nieuwe werknemers. Ook is er bij 98 procent van de beste werkgevers veel aandacht voor bijscholing en verdere ontwikkeling. In 72 procent van de gevallen is er zelfs een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content