E-shops troef bij Limburgse KMO ICT-Awards

Ondernemersvereniging Unizo-Limburg en het Limburgse provinciebestuur hebben 3 laureaten gekozen voor de lokale KMO ICT-Awards. Opvallend is dat drie projecten rond e-commerce het haalden.

Ondernemersvereniging Unizo-Limburg en het Limburgse provinciebestuur hebben 3 laureaten gekozen voor de lokale KMO ICT-Awards. Opvallend is dat drie projecten rond e-commerce het haalden.

De KMO ICT-Awards worden voor de 5de keer georganiseerd. Zoals de naam al duidelijk maakt, bekroont de prijs opvallende ict-projecten bij lokale kmo’s. De ingediende dossiers worden op 5 criteria beoordeeld: originaliteit, voorbereiding, uitvoering, evolutie van het project en het uiteindelijke resultaat.

Uiteindelijk haalden sportkledijbedrijf Bio-Racer, nummerplatenspecialist LIN.799 en Schoenen Timmers het alle drie met een internetproject.

Voor [Bio-Racer] is een vernieuwde website gebouwd waarin zij hun producten op een gebruiksvriendelijke manier kunnen voorstellen. Belangrijk hierbij zijn de productpagina’s die een erg overzichtelijke kopie zijn van hun catalogus. Ook de vlotte meertaligheid van de website zorgt voor een grote klantvriendelijkheid.

LIN.799 verkoopt nummerplaten voor auto’s, ook via het internet op website www.autoplaten.be. Die website is opgevat als een e-shop waar men alle gangbare nummerplaten op schaal kan samenstellen en bestellen naast het bijbehorende montagekader of het montagesysteem. Opvallend is dat de zelf samengestelde nummerplaat zichtbaar is op het scherm.

Schoenenwinkel Timmer nv biedt zijn schoenen ook aan via www.schoenentimmers.be. De bezoeker kan kijken of de schoenen in de juiste maat in voorraad zijn, ze bestellen en ze thuis geleverd krijgen. Volgens bedrijfsleider Paul Timmers is 24/7-beschikbaarheid van de website een goed antwoord op de grote shoppingcentra, die straks nog vaker op zondag open zullen zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content