Eandis verdeelt 27 miljoen over 12 leveranciers

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Energienetbeheerder Eandis heeft een grootschalige raamovereenkomst gegund aan in totaal 12 it-leveranciers. Het contract gaat over meer dan 27 miljoen euro over twee jaar, waarbij de overeenkomst nog eens met maximaal 24 maanden verlengd kan worden. In totaal deden maar liefst 32 it-dienstenleveranciers een gooi naar het contract.

Energienetbeheerder Eandis heeft een grootschalige raamovereenkomst gegund aan in totaal 12 it-leveranciers. Het contract gaat over meer dan 27 miljoen euro over twee jaar, waarbij de overeenkomst nog eens met maximaal 24 maanden verlengd kan worden. In totaal deden maar liefst 32 it-dienstenleveranciers een gooi naar het contract.De opdracht is in drie percelen opgesplitst. Een eerste luik over ict-studie- en consultancyopdrachten werd gegund aan CGI, CTG, Deloitte, Gartner en Trasys. Het perceel ‘ict-projecten’ omvat zowel project management, als functionele en technische ict-aspecten over de verschillende business units van Eandis heen (erp, mobile, integratie, eigen development,…) en wordt ingevuld door Capgemini, CSC, Delaware, Deloitte en IBM.

Voor ‘managed services’ zal Eandis dan weer beroep doen op Accenture, Delaware, HP, IBM en Ordina. Vorig jaar werd het beheer van de it-infrastructuur van Eandis trouwens nog toegewezen aan Cegeka: ook al goed voor 35 miljoen euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content