Ecologic neemt MicroStar over

Ict-reseller MicroStar is overgenomen door sectorgenoot Ecologic. Door de overname kan het aanbod aan dienstverlening worden uitgebreid.

MicroStar is een ict-verkoper en -dienstenleverancier uit Genval in Waals-Brabant. Er werken een tiental mensen, waarvan vier technici. Het bedrijf verkoopt onder meer pc’s, laptops, servers, printers, netwerkinstallaties en werkt ook met onderhoudscontracten. MicroStar is een gecertifieerde Microsoft Cloud Accelerate Partner en gespecialiseerd in Office 365, Sharepoint et Lync.

Door de overname door het Brusselse bedrijf Ecologic kan het aanvullende diensten bieden, zoals projectmanagement, softwareontwikkeling, beveiliging, auditing en back-up. Ecologic is meer dan dertig jaar actief op de Belgische it-markt. Het bedrijf is begaan met ecologie en voert een groene politiek gebaseerd op de “4 R”-regel: “Réguler, Réduire l’énergie, Rallonger le cycle de vie et Recycler”. Als Recupelcentrum kunnen organisaties er ook terecht met afgedankt materiaal dat wordt gerecycleerd.

De winkel in Genval blijft na de overname actief voor de klanten van MicroStar. Het is lid van aankooporganisatie BIASS en van PerfICTion, een platform waarmee resellers samen de markt bespelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content