Econocom, Realdolmen en Systemat strijden om Vlaamse ICT-aankopen

Drie bedrijven hebben een offerte ingediend voor het aankopen van ICT-materiaal voor de Vlaamse overheid. Ook voor de HR-ondersteuning is de shortlist bekend.

Drie bedrijven hebben een geldige offerte ingediend voor het aankopen van ICT-materiaal voor de Vlaamse overheid. Ook voor de HR-ondersteuning is de shortlist bekend.

Econocom, Realdolmen en Systemat hadden zich al kandidaat gesteld en hebben de Vlaamse overheid nu ook een offerte bezorgd. De gunning wordt verwacht tegen januari 2014. De exacte waarde is niet bekend, maar het gaat alleszins om een miljoenencontract.

Ook voor het luik ‘Technische ondersteuning door ICT-profielen’ zijn de offertes binnen. Hier gaat het om USG Public-Sourcing, ManpowerGroup Solutions en de combinatie Brainbridgebvba (Xentr Workforce Management) en Bartech Europe. Aanvankelijk had ook Belgacom zich kandidaat gesteld maar zij hebben uiteindelijk geen offerte ingediend.

Het Vlaams ICT-contract 2015 bestaat uit drie luiken. Deze zomer werd al bekend dat voor de exploitatiegebonden ICT-diensten Belgacom-HP, ATOS en IBM een geldige offerte hebben ingediend. Nu weten we ook wie meedingt om de aankopen te doen en de technische ondersteuning door ICT-profielen te leveren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content