EDF Luminus grootste winnaar op Caviars 2014

Energieleverancier EDF Luminus kaapte samen met IPG twee prijzen weg op de Caviars 2014, een organisatie van Contactcentres.be

Voor de zesde editie van de ‘Caviars’ daagden net geen 350 gasten op in het pand van Tour & Taxis in Brussel. EDF Luminus werd samen met het contactcenter IPG niet alleen de winnaar in de categorie ‘Best Customer Engagement Program’, maar kreeg ook de publieksprijs. Chief Commercial Officer Kris Vervaet (ex-Belgacom) mocht beide awards in ontvangst nemen.

‘Best partnership’ was enigszins verrassend voor Newco samen met Ortel Mobile. Het gaat hier immers om een offshore contactcentermodel in Cassablanca, Marokko. De ‘Best innovation’ award ging naar Het Neutraal Ziekenfonds en ‘Best use of technology’ werd in de wacht gesleept door Voxtron samen met Tabacstop.

Opvallend was dat de ‘Best Human Assets Management’ award niet werd uitgereikt. De jury vond dat de opgestelde criteria niet gehaald werden.

Martin Claes, de voorzitter van Contactcentres.be benadrukte in zijn openingstoespraak dat de nieuwe regering dringend werk zal moeten maken van de loonkostenverlaging en dat ‘deze sector na elke moeilijke periode er altijd sterker uitkomt. We blijven groeien’.

Partner Content