EDPnet lanceert op 4 januari nieuwe VoiP-dienst

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

De alternatieve operator EDPnet lanceert op 4 januari een nieuwe VoiP-dienst onder de naam Talk@Home.

De alternatieve operator EDPnet lanceert op 4 januari een nieuwe VoiP-dienst onder de naam Talk@Home.

Gebruikers kunnen hun vaste telefoontoestel behouden, en hoeven enkel te beschikken over een ADSL- of VDSL-modem die telefoneren langs het internet ondersteunt.

In eerste instantie wordt Talk@Home geïntroduceerd bij de bestaande EDPnet ADSL- en VDSL-abonnees, en wel via My EDPnet, het online platform waar klanten hun abonnement kunnen beheren.

Op termijn is het de bedoeling om de dienst ook aan te bieden bij nieuwe ADSL Starter-, ADSL Home- en VDSL Home-abonnementen. Bij overschakeling op Talk@Home, kunnen gebruikers gratis hun bestaande telefoonnummer overdragen, maar het staat hen natuurlijk ook vrij een nieuw nummer aan te vragen.

Wie kiest voor Talk@Home, kiest volgens de operator voor een ‘aantrekkelijk telecomtarief’. Voor 15 euro per maand en een éénmalige activatiekost van 25 euro krijgt de abonnee elke maand 1000 gratis belminuten naar vaste lijnen in België. Daarnaast bellen Talk@Home-abonnees onbeperkt gratis naar elkaar.

Het tarief voor bellen naar vaste netwerken in België bedraagt 0,03 euro per minuut. Bellen naar mobiele netwerken in België kost 0,19 euro per minuut. Internationale tarieven zullen ook beschikbaar zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content