Een headset voor UC

Unified Communications brengt de diverse communicatiekanalen van een bedrijf samen. Voice en voicemail, sms, e-mail, instant messaging, presence en video komen samen op één platform, binnen een eengemaakte oplossing.

Tot de belangrijkste voordelen van Unified Communications hoort het hogere niveau van efficiëntie doorheen de bedrijfsvoering, dankzij een verbeterde productiviteit en mobiliteit. Voor de headset is daarbij een sleutelrol weggelegd.

Unified Communications laat onder meer toe om na te kijken of een collega beschikbaar is. Bevindt de collega zich volgens de agenda in een vergadering, dan is het duidelijk dat hij niet via de telefoon, maar misschien wel via sms of instant messaging bereikbaar is. Op die manier zorgt Unified Communications ervoor dat collega’s efficiënter samenwerken, dat er minder onnodige e-mails over en weer vliegen of dat er minder oproepen zijn naar een collega die niet beschikbaar is.

De menselijke stem

Toch vormt de menselijke stem de echte kern van elk systeem voor Unified Communications. Iemand opbellen blijft de snelste en meest efficiënte manier van communicatie, voor beide gesprekspartners. Sennheiser ontwikkelde een assortiment headsets die naadloos hun plaats vinden binnen het grotere geheel van een platform voor Unified Communications. De headset zorgt daar voor het sluitstuk van het concept. De best mogelijke klankkwaliteit voor gebruiker en luisteraar maakt heldere communicatie mogelijk.

Een headset voor UC

Sennheiser werkt samen met verschillende strategische partners om ervoor te zorgen dat de headsets makkelijk aansluitbaar en volledig compatibel zijn met de meest gangbare UC-platformen en telefoontoestellen. De headsets zijn ontwikkeld om optimaal te genieten van de mogelijkheden die de UC-oplossingen bieden. De klankkwaliteit en het design van de headsets dragen op die manier bij tot de productiviteit van de gebruikers. Partners die de headsets van Sennheiser hebben gecertificeerd, zijn onder meer Skype For Business, Cisco, Avaya, IBM, Polycom, Mitel, Alcatel Lucent, Unify en Snom.

Ontspannen luisteren

Wie de hele dag in gesprek is via een headset, krijgt na verloop van tijd onvermijdelijk last van vermoeidheid. Sennheiser creëerde daarom een oplossing die een aangenamere, ontspannen luisterervaring biedt. De zorgvuldige keuze voor kwalitatief hoogstaande materialen zorgen ervoor dat de headset goed aansluit, wat het veel makkelijker en minder vermoeiend maakt om op het gesprek te focussen. Het resultaat is een natuurlijke en comfortabele luisterervaring.

Meer informatie: www.sennheiser.be/cco

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content