13,3-inch ultrabook in HP Spectre-serie

HP kondigt de SpectreXT aan, een luxueuze ultrabook met een 13,3-inch LED-scherm.

HP kondigt de SpectreXT aan, een luxueuze ultrabook met een 13,3-inch LED-scherm.


HP’s nieuwe Spectre laptop heeft een aluminium behuizing met strakke lijnen en ‘soft texture’ accenten. Deze ultrabook is 14,5 mm dik en weegt 1,395 kilo. Hij is leverbaar met de nieuwste Intel Core-processoren en Intel Smart Connect Technology voor het automatisch bijwerken van e-mail terwijl de laptop in slaapstand staat. De SpectreXT is uitgerust met een 13,3-inch (33,8 cm) HD BrightView LED-scherm met achtergrondverlichting en een resolutie van 1366 x 768 pixels.


HP biedt de keuze uit een 128 GB of 256 GB mSATA Solid-State Drive. De SpectreXT gebruikt HP’s CoolSense-technologie om de laptop koel te houden. CoolSense past automatisch de prestaties en de instellingen van de interne ventilator aan. De SpectreXT biedt HP Beats Audio via vier speakers en een headphone-ingang. Ook een HP TrueVision HD Webcam behoort tot de uitrusting.


Verder beschikt de SpectreXT over Gigabit Ethernet-, USB 3.0- en HDMI-aansluitingen. Volgens HP is de batterij goed voor een accuduur van maximaal acht uur. HP levert de ultrabook met de volledige versies van Adobe Photoshop Elements 10 en Adobe Premiere Elements 10, evenals twee jaar Norton Internet Security en Intel Identity Protection. Ook staat er voor HP Spectre-bezitters een directe telefoonlijn voor technische ondersteuning ter beschikking. De HP SpectreXT is beschikbaar vanaf juni voor een adviesprijs vanaf 1.199 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content