200 Hz-tv met eco-snufjes

De Bravia Z5500 is Sony’s nieuwe reeks High Definition televisies met 200 Hz Motionflow technologie, ruisreductie en de nieuwste ECO-functies.

De Bravia Z5500 is Sony’s nieuwe reeks High Definition televisies met 200 Hz Motionflow technologie, ruisreductie en de nieuwste ECO-functies.

Sony levert de nieuwe BRAVIA Z5500 televisie in de formaten 40-, 46- en 52-inch. De nieuwe Full HD-tv is uitgerust met de Motionflow 200 Hz-technologie. Door de toename van de hoeveelheid weergegeven beelden staat deze technologie garant voor vloeiende weergave van bewegende objecten in beeld. Het beeld wordt verder verbeterd dankzij de intelligente ‘Image Blur Reduction’. De originele beelden worden opgeschoond voordat nieuwe beelden worden ingevoegd en verminderen zo de eventuele ruis.De Z5500 is DLNA gecertificeerd waardoor de tv muziek, digitale foto’s en video’s kan weergeven via andere apparaten die over DLNA beschikken. Deze Bravia tv kan je via de ethernetpoort ook met het internet verbinden. AppliCast biedt online diensten zonder tussenkomst van een pc. Via de AppliCast-functie kun je onder andere RSS-feeds van favoriete sites bekijken op het scherm. Het XrossMediaBar (XMB) menu biedt via het scherm een keuze aan handige widgets (mini internetapplicaties), die naast het normale televisiebeeld verschijnen. Naast een vooraf geïnstalleerde analoge klok, kalender en AppliCast-opstartgids, kan de Bravia ook andere widgets als rekenmachine, alarm, wereldklok en fotolijst online downloaden.De televisie biedt ook der BRAVIA Sync-technologie. Hiermee kun je Bravia apparaten, zoals televisie, home theater systeem en Blu-ray Disc-speler, bedienen met slechts één afstandsbediening. Het speciaal voor deze televisie ontworpen Home Theater Systeem, de HT-CT500, zorgt voor een Full HD home entertainmentervaring.De Bravia Z5500-serie verbruikt 25 tot 35% minder energie dan vergelijkbare modellen van afgelopen jaar, aldus Sony. In het ECO-menu op de XrossMediaBar zijn meer ECO-snufjes snel en eenvoudig toegankelijk. De automatische stand-by schakelt de televisie uit als er geen inputsignaal is. De geïntegreerde lichtsensor past de sterkte van de achtergrondverlichting van de televisie aan, aan het licht in de ruimte en bespaart zo energie.De Sony Bravia Z5500-serie tv’s hebben de volgende adviesprijzen:- KDL 40Z5500: 1.800 euro;- KDL 46Z5500: 2.200 euro;- KDL 52Z5500: 3.000 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content