34-inch monitor met Thunderbolt 3-aansluiting

Samsung CJ791 curved monitor © Samsung

Samsung kondigt een 34-inch gebogen beeldscherm aan dat is uitgerust met een Thunderbolt 3-aansluiting, waardoor de monitor een hoge verwerkingssnelheid biedt en tevens een laptop kan opladen.

De Samsung CJ791 is een monitor met een schermdiagonaal van 34 inch (86,36 cm) en een 1500R kromming. Het beeldscherm biedt een resolutie van 3440 x 1440 pixels en heeft een 21:9-beeldverhouding.

Dankzij QLED-technologie toont deze monitor 125% van het sRGB kleurengamma met een betere beleving van zwarttinten en schaduwen.

De CJ791 is uitgerust met Intels Thunderbolt 3-aansluiting. Die is in staat tot theoretische snelheden van 40 Gigabits per seconde (Gbps), wat bijna vier keer sneller is dan de snelste usb-verbinding.

Thunderbolt 3 verzorgt zowel data- als stroomoverdracht, waardoor de wirwar van kabels wordt verminderd. De interface biedt laptops die Thunderbolt 3 ondersteunen 85 watt aan oplaadvermogen.

De CJ791 heeft ook een Game Mode die kleuren en contrasten in iedere afzonderlijke scene aanpast. De responstijd bedraagt 4 milliseconden (ms). Het maakt het scherm volgens Samsung geschikt voor racen, vluchtsimulaties en first-person shooters.

De monitor heeft een in hoogte verstelbare basis en kan je ook kantelen zodat je altijd op de meest ergonomische manier werkt.

Samsung maakte de prijs van de CJ791 curved monitor nog niet bekend

Bron: www.diskidee.be

Partner Content