3D Blu-rayspeler van Pioneer

Pioneer introduceert de BDP-450 3D Blu-rayspeler die gebruik maakt van Qdeo-videoverwerkingstechnologie van Marvell om ongeacht de bron video van hoge kwaliteit af te spelen.

Pioneer introduceert de BDP-450 3D Blu-rayspeler die gebruik maakt van Qdeo-videoverwerkingstechnologie van Marvell om ongeacht de bron video van hoge kwaliteit af te spelen.


De nieuwe Blu-rayspeler van Pioneer is uitgerust met twee HDMI-uitgangen en kan beeld en geluid gelijktijdig naar twee 2D- of 3D-televisies of -videoprojectoren verzenden, zodat een multiroom-installatie mogelijk is. De Blu-rayspeler is uitgerust met Qdeo-videoverwerkingstechnologie van Marvell. Die verbetert de beeldkwaliteit van video ongeacht de bron door onder meer ruis te onderdrukken en het contrast te verbeteren en zet videobestanden met een lage bitsnelheid om naar een hogere resolutie.


Door de BDP-450 via HDMI op een AV-ontvanger van Pioneer aan te sluiten maakt de PQLS-technologie van de fabrikant het mogelijk om de AV-ontvanger de digitale synchronisatie te laten overnemen om zo jitter te voorkomen tijdens de signaaloverdracht. Aangesloten op een AV-ontvanger van Pioneer geniet de Blu-rayspeler ook van de Sound Retriever-technologie, die gecomprimeerde geluidsbestanden verbetert door kritieke data te herstellen die tijdens het comprimeren verloren gingen.


De Stream Smoother-functie verbetert dan weer gecomprimeerde videobestanden en is handig bij videobronnen met lage bitsnelheid die oorspronkelijk bedoeld waren om op een klein scherm bekeken te worden. De Pioneer BDP-450 ondersteunt onder meer 3D Blu-ray Discs, dvd’s, cd’s, Super Audio cd’s, evenals het 3gp-formaat voor smartphones, flash video, DivX Plus HD en MKV.


Op vlak van audio ondersteunt de speler alle belangrijke bestandsindelingen, zoals wma, mp3, aac en flac. Pioneer heeft ook netwerkfuncties voor YouTube en Picasa ingebouwd die beschikbaar zijn via een Ethernet-verbinding of via een optionele draadloze LAN-adapter. De BDP-450 is ook DLNA-gecertificeerd. Als je de gratis app voor iOS of Android downloadt, kan je de BDP-450 ook bedienen met je smartphone. De Pioneer BDP-450 Blu-rayspeler zal vanaf oktober 2012 verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 349 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content