3D films kijken in Full HD

Sony kondigt twee Blu-ray-spelers aan die Blu-ray 3D films kunnen afspelen op 3D ondersteunende tv-toestellen en die ook zijn uitgerust met WiFi-functionaliteit.

Sony kondigt twee Blu-ray-spelers aan die Blu-ray 3D films kunnen afspelen op 3D ondersteunende tv-toestellen en die ook zijn uitgerust met WiFi-functionaliteit.

Sony gebruikt voor de 3D beleving in full 1080p High Definition (HD) geavanceerde beeldtechnologie en een speciale Active Shutter bril. Met de ingebouwde WiFi-mogelijkheden van de S570 kun je de speler draadloos verbinden met het internet. De S470 is Wireless LAN Ready en dien je uit te rusten met Sony’s USB wireless LAN adapter om over dezelfde draadloze mogelijkheden te beschikken. De S570 heeft een IP content Noise Reduction functie die de beeldkwaliteit optimaliseert bij het streamen van full screen internetvideo. Via de Entertainment Database Browser, die gebruikmaakt van Gracenote, kun je extra informatie opvragen. De S570 ondersteunt ook DLNA zodat hij apparaten herkent met DLNA-ondersteuning zoals smartphones, laptops of mediaspelers en er content van kan afspelen. De nieuwe Blu-ray-spelers hebben ook een USB-aansluiting op de voorzijde zodat je apparaten zoals een externe harde schijf kan aansluiten om de content af te spelen. De spelers ondersteunen ook formaten zoals DivX HD en MKV. Wie over een iPhone of iPod touch beschikt kan een gratis applicatie downloaden van de App Store zodat je ze als afstandsbediening voor de Sony Blu-ray-spelers kan gebruiken. De Sony BDP-S470 heeft een adviesprijs van 230 euro en is vanaf april verkrijgbaar. De adviesprijs van de BDP-S570 bedraagt 270 euro en de speler is vanaf juni verkrijgbaar.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content