3D-monitor met Ambiglow-technologie van Philips

Dankzij een nieuwe technologie maakt de Philips Gioco 278G4DHSD Full HD 3D-monitor gamen en films kijken tot een intensere beleving.

Dankzij een nieuwe technologie maakt de Philips Gioco 278G4DHSD Full HD 3D-monitor gamen en films kijken tot een intensere beleving.


De nieuwe monitor in Philips’ Gioco-lijn is het eerste 3D-beeldscherm met Ambiglow-technologie. Deze techniek creëert een lichtkrans op de omringende muur vanaf de achterkant van de monitor. Een processor analyseert de inkomende beeldinhoud en past ononderbroken de kleur en helderheid van het uitgestraalde licht aan. Voor optimaal kijkplezier met de Ambiglow-technologie moet je het scherm op ongeveer 15 centimeter van een muur of een ander vlak plaatsen. Je kan de helderheid van de Ambiglow naar eigen smaak aanpassen.


Het 27-inch (68,6 cm) Philips Gioco 278G4DHSD LED-beeldscherm heeft een resolutie van 1920 x 1080, een helderheid van 250 cd/m², een contrastverhouding van 1000:1 (SmartContrast: 20.000.000:1) en een responstijd van 7 ms (grijs naar grijs). Philips gebruikt de nieuwste In Plane Switching-technologie AH-IPS. Het scherm biedt een kijkhoek van 178 graden zowel horizontaal als verticaal.


De Philips Gioco 278G4 schakelt automatisch over op 3D en wordt geleverd met een 3D-bril die geen batterijen of kabels nodig heeft. De monitor heeft ook diverse gamemodi: de FPS-modus versterkt donkere spelwerelden, zodat gamers verborgen objecten kunnen zien in een donkere omgeving. In de Racing-modus biedt het beeldscherm snelle reactietijden en felle kleuren en de RTS-modus heeft een speciale SmartFrame-modus om bepaalde gebieden duidelijker te belichten.


Het Philips Gioco 278C4DHSD/01 3D-beeldscherm is al verkrijgbaar en heeft een advieprijs van 399 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content