4K-laptop dunner dan een AA-batterij

HP Elitebook Folio © HP

De HP EliteBook Folio G1 is een 12,4 mm dunne laptop met een 12,5-inch UHD 4K-scherm. Het scherm van deze EliteBook heeft een voor een laptop hoge pixeldichtheid van 352 pixels per inch.

De nieuwe EliteBook Folio G1 van HP is leverbaar met een UHD 4K-aanraakscherm dat 180 graden kan worden uitgeklapt, zodat je het helemaal plat voor je neer kunt leggen. Het chassis van gepolijst “diamond-cut” cnc aluminium is volgens Amerikaanse militaire standaarden (mil-std) getest op zijn duurzaamheid.

Deze laptop is dunner dan een AA-batterij en weegt minder dan een kilogram, maar heeft toch een volwaardig toetsenbord met brede polssteunen en een groot clickpad. Het 12,5-inch UHD 4K-scherm loopt bijna door tot aan de rand van het chassis en biedt een hoge pixeldichtheid van 352 ppi. Het UHD-paneel benut 95 procent van het Adobe RGB-gamma om beelden meer levendig en levensecht te maken.

De EliteBook Folio G1 heeft een 6de generatie Intel Core M vPro processor en wordt geleverd met Microsoft Windows 10 Pro. Deze laptop werkt fluisterstil dankzij het ontbreken van een ventilator. De vast gemonteerde batterij gaat tot tien uur mee en heeft bovendien een lange levensduur van minstens drie jaar of duizend laadcycli.

De HP EliteBook Folio G1 is beschikbaar vanaf maart voor een startprijs van 1.000 euro voor de full hd versie. De 4K-versie zal heel wat duurder zijn, maar de exacte prijs daarvan is momenteel nog niet bekend.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content