6-inch e-reader van Icarus

De Nederlandse fabrikant van e-boeklezers Icarus lanceert de Pocket, een e-reader met een 6-inch scherm die tal van instelmogelijkheden biedt en veel bestandsindelingen ondersteunt.

De Nederlandse fabrikant van e-boeklezers Icarus lanceert de Pocket, een e-reader met een 6-inch scherm die tal van instelmogelijkheden biedt en veel bestandsindelingen ondersteunt.


De nieuwste e-reader van Icarus is uitgerust met een 6-inch (15,24 cm) E-Ink Pearl scherm met een resolutie van 600 x 800 pixels en 16 grijsschalen. De e-boeklezer meet 174 x 126 x 8 mm en weegt 214 gram. De Icarus Pocket e-reader beschikt over 4 GB intern geheugen dat uitbreidbaar is met SD-geheugenkaartjes tot 32 GB. De e-boeklezer heeft extra grote bladerknoppen aan weerszijden zodat zowel rechts- als linkshandigen hem kunnen gebruiken.


De Icarus Pocket e-reader biedt heel wat instelmogelijkheden. Zo ondersteunt de e-boeklezer handmatige schermrotatie (vier oriëntaties) en heeft hij vijf voorgeïnstalleerde lettertypes en de mogelijkheid eigen lettertypes te installeren. De lettergrootte kan je ook in twintig stappen istellen tot maximaal lettergrootte 72. Ook de regelafstand en paginamarge zijn instelbaar.


Voorts kan je boek ook lezen in de weergave “uitgever standaard”. Het e-boek wordt dan weergegeven in de lay-out zoals de uitgever die bedoeld heeft. De Pocket ondersteunt ook heel wat bestandsindelingen: epub, pdf, fb2, mobi, txt, rtf, html, htm, chm, pdb djvu, djv, doc, zip en rar. Bovendien heeft Icarus ook een muziekspeler geïntegreerd. De volgende multimediabestandsindelingen worden ondersteund: mp3, wma, wav, flac, aac, ogg, jpg, bmp, gif, png en tiff. De Pocket e-reader biedt wel geen WiFi-ondersteuning.


De Icarus Pocket (E601GY) e-reader is al beschikbaar en heeft de volgende adviesprijs 99,95 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content