A3 kleuren-MFP met toepassingen voor documentbeheer

De nieuwe Xerox WorkCentre A3 lasermultifunctional biedt applicaties die de dagelijkse taken op kantoor eenvoudiger maken.

De nieuwe Xerox WorkCentre A3 lasermultifunctional biedt applicaties die de dagelijkse taken op kantoor eenvoudiger maken.

De Xerox WorkCentre 7120 all-in-one is uitgerust met toepassingen voor het beheer van documenten. Zo kan deze multifunctional documenten gelijktijdig versturen naar e-mail-, netwerk- en contentmanagementsoftware. De 7120 scant tot 55 afbeeldingen per minuut, kan scannen naar en printen vanaf een USB-geheugenstaaf en ondersteunt fax over IP.

De nieuwe WorkCentre print kleur- en zwart-witdocumenten met een snelheid tot 20 pagina’s per minuut. De printer gebruikt de nieuwe EA-Eco toner, die een laag energieverbruik tijdens het printen mogelijk maakt. De EA-Eco toner produceert kleinere en meer consistente tonerdeeltjes die zorgen voor haarscherpe tekst en helderder kleurenafbeelding, aldus Xerox.

Om de impact op het milieu te verminderen verbruikt deze WorkCentre slechts 3 Watt in de slaapstand. De Earth Smart printerdriver attendeert de gebruiker op besparingsmogelijkheden, zoals dubbelzijdig printen. De multifunctional kan met ‘Printer defaults’ instellingen onder een naam opslaan voor hergebruik. Met ‘Applicatie defaults’ worden alle print-instellingen van een programma vastgelegd en in het vervolg automatisch bij dat programma gebruikt. Zo worden Outlook-bestanden altijd op A4 in zwart-wit, twee op één pagina en dubbelzijdig geprint, terwijl AutoCAD op A3, enkelzijdig en in kleur wordt geprint.

De WorkCentre 7120 ondersteunt het Xerox Extensible Interface Platform (EIP), een technologie die kan worden ingezet voor het maken van workflowapplicaties op maat. Zo kan bijvoorbeeld een advocatenkantoor informatie inscannen die rechtstreeks in het juiste cliëntdossier wordt opgeslagen, zonder daarbij de gegevens van de cliënt in te hoeven geven.

De Xerox WorkCentre 7120 heeft een adviesprijs vanaf 5.490 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content