A3-multifunctionals met cloudondersteuning

Sharp introduceert drie multifunctionele A3-printers die zijn uitgerust met een multi-touch bedieningsscherm en die ondersteuning bieden voor cloudtoepassingen.

De Sharp MX-2640N, MX-3140N en MX 3640N zijn nieuwe A3-kleurenmultifunctionals met functies als printen, kopiëren, scannen, faxen en documentverwerking. De nieuwe all-in-one’s zijn bedoeld voor veeleisende IT-omgevingen en zijn de eerste cloud-ready MFP’s van Sharp.


De Sharp MX-2640N, MX-3140N en MX 3640N drukken A4-documenten in zowel kleur als zwart-wit af met een snelheid van respectievelijk 26 pagina’s per minuut (ppm), 31 ppm en 36 ppm. De standaard papiercapaciteit bedraagt 600 vel en de maximum capaciteit 6.600 vel.


De nieuwe all-in-one toestellen van Sharp zijn uitgerust met een 10,1-inch kleuren-LCD scherm met multi-touch bediening en geïntegreerd uitschuifbaar toetsenbord. Het scherm is kantelbaar in drie verschillende standen. Op het scherm kunnen gebruikers de afbeeldingen en miniatuurweergaven van gescande documenten via aanraking roteren, de volgorde ervan wijzigen, pagina’s toevoegen of verwijderen om ze vervolgens af te drukken, te archiveren of te versturen.


Verder bieden de Sharp MX-2640N, MX-3140N en MX 3640N multifunctionals standaard bedrade en draadloze netwerktoegang, een harde schijf van 320 GB met NAS-functie en twee usb-poorten. Met de gratis Sharpdesk Mobile app voor iOs- en Android-apparaten kunnen gebruikers draadloos bestanden vanaf hun smartphones en tablet-pc’s afdrukken, scannen en delen. Het installeren van speciale drivers of handmatig wijzigen van instellingen is niet nodig. De app ziet automatisch welke compatibele Sharp MFP’s er binnen het netwerk aanwezig zijn.


De Sharp MX-2640N, MX-3140N en MX 3640N A3-multifunctionals zijn al verkrijgbaar. De adviesprijzen werden niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content