Aan de slag met RAW-bestanden

Silkypix Developer Studio 3.0 biedt amateur- en beroepsfotografen een digitaal fotolabo met krachtige functies om hun RAW-opnames te bewerken en op punt te stellen.

Silkypix Developer Studio 3.0 biedt amateur- en beroepsfotografen een digitaal fotolabo met krachtige functies om hun RAW-opnames te bewerken en op punt te stellen.

Het beeldbewerkingsprogramma Silkypix Developer Studio 3.0 werd speciaal ontwikkeld voor gepassioneerde amateur- en beroepsfotografen die werken met afbeeldingen in het RAW-formaat. Dat formaat biedt veel meer mogelijkheden om de foto’s te bewerken dan het veelgebruikte JPEG-formaat, waarbij de gegevens worden gecomprimeerd om de bestandsgrootte van de foto’s te beperken, wat gevolgen heeft voor de beeldkwaliteit van de foto’s. Met Silkypix Developer Studio 3.0 kunnen fotografen rechtstreeks met de RAW-gegevens van digitale opnames werken. Het is een echte digitale ontwikkelstudio met krachtige functies om foto’s te bewerken en uit te voeren. Onder meer de witbalans, het contrast en de kleurverzadiging van foto’s kun je met de Silkypix software op punt stellen. Ook kun je foto’s scherper maken, lenscorrecties doorvoeren, het perspectief van foto’s wijzigen en ze bijsnijden. Foto’s kunnen ook in verschillende formaten worden uitgevoerd en worden afgedrukt. Ook de uitgebreide Adobe RGB-kleurruimte wordt ondersteund. Deze veelzijdige RAW-converter heeft een intuïtieve gebruikersinterface en is te gebruiken onder Windows XP en Vista en onder Mac OS X. Het programma ondersteunt meer dan 120 cameramodellen. Silkypix Developer Studio 3.0 is een uitgave van Easy Computing en kost 119,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content