Aanraken volstaat

De HD2 smartphone van HTC draait onder de nieuwe Microsoft Windows Mobile 6.5 met iPhone-achtige aanraakinterface en heeft ook de HTC Sense interface.

De HD2 smartphone van HTC draait onder de nieuwe Microsoft Windows Mobile 6.5 met iPhone-achtige aanraakinterface en heeft ook de HTC Sense interface.

Met een hoge resolutie en 4,3-inch touchscreen geeft de ultradunne HTC HD2 een scherper, helderder en rijker beeld dan zijn voorganger. Om de bediening te vergemakkelijken gebruikt het scherm van deze HTC smartphone ‘capacitive’-technologie, net zoals de Apple iPhone. Het betekent dat het scherm sneller reageert op vingeraanrakingen: je hoeft niet meer te drukken om het te bedienen, er zachtjes over bewegen volstaat. Deze HTC smartphone is ook uitgerust met het door HTC ontwikkelde Sense, een interfaceschil die de bediening nog eenvoudiger zou moeten maken. HTC Sense is ontworpen vanuit drie principes: Make it mine, Stay close en Discover the unexpected. Vanuit het eerste principe heeft de HTC HD2 een sterke focus op personalisatie. Met Stay Close integreert HTC alle communicatiemiddelen en applicaties waardoor gebruikers in contact staan met hun belangrijkste contactpersonen.De HTC HD2 heeft verschillende sensoren, inclusief een ‘nabijheid-sensor’. Die voorkomt dat onbedoeld functies worden uitgevoerd als het scherm wordt aangeraakt om te telefoneren. Een lichtsensor past automatisch de helderheid van het display aan. Met applicaties uit de Windows Marketplace kan je de HD2 verder aangepassen aan een persoonlijke stijl en gebruikerswensen.De HTC HD2 is vanaf eind oktober beschikbaar in de Benelux. De adviesprijs is 599 euro inclusief BTW en exclusief abonnement.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content