Acer smartphone in twee uitvoeringen

Acer kondigt een nieuwe Liquid smartphone aan met Android 4.0 die ook verkrijgbaar zal zijn in een uitvoering met dual SIM.

Acer kondigt een nieuwe Liquid smartphone aan met Android 4.0 die ook verkrijgbaar zal zijn in een uitvoering met dual SIM.


De Acer Liquid Gallant zal ook te koop zijn in een Liquid Gallant Duo versie. Beide Liquid modellen gebruiken het Android 4.0 Ice Cream Sandwich besturingssysteem en hebben dezelfde specificaties, maar met de Gallant Duo kan je twee SIM-kaarten gebruiken. Door de dual stand-by-functie ben je op beide SIM-kaarten gelijktijdig bereikbaar.


De Liquid Gallant en Gallant Duo hebben een 4,3-inch scherm met qHD-resolutie (540 x 960 pixels). De smartphones van Acer zijn uitgerust met een 1 GHz processor, 1 GB geheugen en 4 GB ROM. Opslagcapaciteit kan je uitbreiden met een microSD-kaart. Aan de achterzijde hebben de smartphones een 5 megapixel camera met led-flitslamp.


Verder ondersteunen deze quad-band smartphones, 3G, Wi-Fi 802.11 b/g/n en Bluetooth v3.0 met A2DP. Ook hebben ze een microUSB 2.0-aansluiting. De toestellen meten 129 x 65,9 x 9,9 mm en wegen 145 gram. De Acer Liquid Gallant Duo is vanaf september 2012 voor een adviesprijs van 219 euro, de single-SIM-variant kort daarna voor de adviesprijs van 199 euro. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren, Gentle Black en Ceramic White.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content