Acer tablet zet in op multimedia

Acer Iconia Tab 10-tablet A3-A50 © Acer

De Acer Iconia Tab 10 (A3-A50) Android 7 ‘Nougat’-tablet is speciaal bedoeld voor mediagebruik. Een 10,1-inch scherm met een groter kleurbereik en vier luidsprekers moeten zorgen voor een rijke multimediabeleving.

De nieuwe Acer Iconia Tab 10-tablet (A3-A50) heeft een 10,1-inch ips lcd-scherm met brede kijkhoek en quantum dot-technologie. Dat zorgt voor meer helderheid, diepere verzadiging, verbeterde nauwkeurigheid en een groter kleurbereik. De bedoeling is om levensechte beelden weer te geven.

Vier luidsprekers en een subwoofer die maar 9 mm hoog is zorgen volgens fabrikant Acer voor een levensechter en krachtiger geluid.

Met de vooraf geïnstalleerde Acer MediaMaster-app kan de gebruiker zijn of haar persoonlijke afspeelvoorkeuren instellen voor verschillende soorten media, zoals muziek en film.

Deze mediatablet is voorzien van allerlei andere Acer-tools, zoals EZ Wakup om met gebaren de tablet uit de slaapstand te halen en een vooraf gekozen app te openen; EZ Snap om met een knijpbeweging met drie vingers een schermafdruk te maken; EZ Mode om de systeeminterface naar wens aan te passen; en Memory Cleaner, een app voor het beheer van het geheugen, de opslag en de vooraf geïnstalleerde apps.

Merkwaardig voor een mediatablet is wel dat een hdmi video-uitgang ontbreekt.

De Iconia Tab 10-tablet (A3-A50) wordt aangedreven door een quad-core 1,3 GHz Mediatek MT8167 soc, ondersteund door 4 GB ram en 64 GB uitbreidbare opslagruimte. De Li-Po accu houdt het acht uur op een volle lading. De tablet is 9 mm dun en weegt 530 gram.

De Acer Iconia Tab 10-tablet (A3-A50) kost 299 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content