Afslankkuur voor iPod nano

De iPod nano is al aan de vierde generatie toe. Het is met een dikte van 6,24 mm de dunste iPod aller tijden. De nano kreeg een nieuwe behuizing van aluminium en glas en is beschikbaar in negen kleuren.

De iPod nano is al aan de vierde generatie toe. Het is met een dikte van 6,24 mm de dunste iPod aller tijden. De nano heeft een nieuwe behuizing van aluminium en glas en is beschikbaar in negen kleuren.

De Apple iPod nano 4G heeft een 2-inch scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels dat je foto’s zelf aanpast aan portret- of landschapspositie. Met Cover Flow kun je door je album art bladeren en wanneer je de iPod nano zachtjes schudt zet je hem in de Shuffle-modus. Met één klik maakt ‘Genius’ automatisch afspeellijsten van nummers in je muziekbibliotheek die goed bij elkaar passen. De iPod nano werkt ook naadloos samen met iTunes, zodat je eenvoudig je favoriete materiaal kunt importeren, beheren en synchroniseren. Je kunt volgens Apple met de nieuwe iPod nano 24 uur lang ononderbroken muziek afspelen of vier uur lang naar videomateriaal kijken.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content