Afstandsbediening met touchscherm

Logitech introduceert in de Harmony serie afstandsbedieningen een model met een touchscherm.

Logitech introduceert in de Harmony serie afstandsbedieningen een model met een touchscherm.


De nieuwe Logitech Harmony Touch universele afstandsbediening heeft een 2,4-inch kleurenscherm met touchtechnologie. Je kan door middel van tik- en veegbewegingen snel een kanaal kiezen uit de pictogrammen die je op de afstandsbediening kan downloaden van myharmony.com. Je kan tot vijftig kanaalpictogrammen gebruiken die je naar eigen voorkeur kan ordenen. Naast tv-kijken kan je via het aanraakscherm ook kiezen voor film kijken of radio luisteren.


De Harmony Touch heeft een gestroomlijnd ontwerp met knoppen met achtergrondverlichting zodat de afstandsbediening ook in het donker te gebruiken is. Toegang tot het traditionele numeriek toetsenbord krijg je via het scherm van de Harmony Touch. De nieuwe universele afstandsbediening van Logitech ondersteunt ruim 225.000 home-entertainmenttoestellen van meer dan 5.000 merken.


Je kan met de afstandsbediening tot vijftien apparaten aansturen. Voor Harmony One bezitters die willen overschakelen op de Harmony Touch is er op myharmony.com een speciale upgrade met behoud van al hun instellingen. Logitech levert de Harmony Touch met een oplaadstation. Je kan met de nieuwe universele afstandsbediening ook de Logitech TV Cam HD bedienen en Skype gesprekken voeren.


De Logitech Harmony Touch is begin oktober te koop voor een adviesprijs van 179,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content