Afwasbaar Bluetooth-toetsenbord voor Apple iPad

Logitech Keys-To-Go © Logitech

Logitech introduceert een slank Bluetooth-toetsenbord voor elke Apple iPad. Het Logitech Keys-To-Go Keyboard heeft een vuil- en vochtafstotende laag en de batterij gaat tot drie maanden mee.

Logitech’s nieuwe Keys-To-Go is een slank draadloos Bluetooth-toetsenbord dat je met alle Apple iPad en iPad mini-tablets kunt gebruiken. Je kunt het ook gebruiken in combinatie met Apple TV. Het erg draagbare toetsenbordje meet 24,2 x 13,7 cm, is slechts 6,1mm dun en weegt niet meer dan 180 gram.

De waterafstotende FabricSkin-laag beschermt de mechanische toetsen van het toetsenbord tegen vuil en vocht. Zo blijven er geen kruimels tussen de toetsen zitten en kun je gespilde drank eenvoudig wegvegen. De batterij gaat tot drie maanden mee. Op het toetsenbord zitten ook enkele iOS-sneltoetsen voor veelgebruikte functies.

Het Logitech Keys-To-Go Bluetooth-toetsenbord is verkrijgbaar in zwart, rood en blauwgroen voor een adviesprijs van 69,99 euro. Daarnaast introduceert Logitech ook twee nieuwe toetsenborden voor de iPad Air 2: de Type+ toetsenbordcase voor 99,99 euro en de magnetisch vast te klikken Ultrathin toetsenbordcover voor 89,99 euro. Alle toetsenborden liggen eind november in de winkels.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content