All-in-one kleurenprinters voor thuiskantoor

In de Pixma-serie kondigt Canon twee inkjetmultifunctionals aan die print-, scan- en kopieerfuncties bieden en ook zijn uitgerust met een hi-speed fax.

In de Pixma-serie kondigt Canon twee inkjetmultifunctionals aan die print-, scan- en kopieerfuncties bieden en ook zijn uitgerust met een hi-speed fax.


De nieuwe Canon Pixma MX715 en Pixma MX895 all-in-one kleurenprinters zijn bedoeld voor gebruik in het thuiskantoor. Naast printen, scannen en kopiëren bieden deze all-in-ones ook een faxfunctie. Beide Pixma multifunctionals maken gebruik van Canons FINE printkoptechnologie met inktdruppels met een volume van 1 picoliter en een 9.600 dpi printresolutie. De printers gebruiken vijf aparte inktcartridges die afzonderlijk kunnen worden vervangen als de inkt op is.


Beide Pixma toestellen beschikken over een vlakbedscanner met een 2.400 dpi scanresolutie en zijn uitgerust met een Duplex Auto Document Feeder voor 35 pagina’s. Met de Pixma MX715 en Pixma MX895 kan je ook gemakkelijk printen vanaf smartphones en tablets. Canons Easy Photo-Print App laat je toe zonder pc te printen en scannen vanaf mobiele iOS of Android apparaten. Ook zijn beide Pixma all-in-ones uitgerust met een ingebouwde Wi-Fi-functie.


Met de Online Album Photo Print functie heb je directe toegang tot de cloud via de Pixma Cloud Link (Pixma MX895). Je kan rechtstreeks printen vanuit online albums, waaronder Canon iMage Gateway en Picasa Web Albums. De nieuwe Pixma printers bieden printklare templates voor kalenders, enveloppen, briefpapier, memo’s en andere praktische documenten, die met Web Template Print allemaal met één druk op de knop beschikbaar zijn. Quick Start zorgt dat de printers na het inschakelen snel de gewenste documenten kunnen printen.


De Pixma MX895 is voorzien van een 7,5 cm TFT-scherm, terwijl de Pixma MX715 een 6,2 cm scherm heeft. De Canon Pixma inkjetmultifunctionals zijn vanaf april 2012 verkrijgbaar. Prijzen werden niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content