All-in-one werkstation van HP

HP kondigt een alles-in-één werkstation aan met een scherm van 27 inch (68,6 cm). Het scherm kan openklappen voor snelle toegang tot de onderdelen om ze te wisselen of te upgraden.

HP kondigt een alles-in-één werkstation aan met een scherm van 27 inch (68,6 cm). Het scherm kan openklappen voor snelle toegang tot de onderdelen om ze te wisselen of te upgraden.


HP ontwikkelde het Z1 Workstation voor de zware toepassingen van creatieve professionals, zoals computer-aided design (CAD), digitale media, entertainment en architectuur. Het all-in-one werkstation combineert een industrieel ontwerp met snelle prestaties. Er is keuze uit Intel Xeon E3-1200 series processoren en het systeem kan worden uitgerust met tot 32 GB DDR3 ECC geheugen (4 x 8 GB). Ook is er keuze uit NVIDIA Quadro grafische kaarten.


Het 27-inch scherm is een White LED IPS-paneel (2560 x 1440 pixels) dat tot 1 miljard kleuren ondersteunt en een kijkhoek van 178 graden biedt. In het scherm is een HD-camera ingebouwd. Er is keuze uit verschillende opslagtypes, waaronder 7.2K en 10K SATA-, SSD-, optionele RAID-configuraties, verwijderbare drives (AMO), een geheugenkaartlezer en optische drives, waaronder een slot-loading Blu-ray Writer. Audio wordt geleverd door SRS Premium Sound, Dual-cone naar voren gerichte stereoluidsprekers.


Alle onderdelen van het werkstation zijn eenvoudig bereikbaar door het chassis te openen, waarvoor geen gereedschap nodig is. Met de HP Performance Advisor krijgen gebruikers een volledig overzicht van de hardware- en softwareconfiguraties en kunnen ze het werkstation optimaliseren voor specifieke toepassingen. De Z1 meet 58,42 (H) x 66,04 (B) x 41,91 (D) cm. Het HP Z1 Workstation is in april beschikbaar. Prijzen beginnen vanaf 1.599 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content