Altijd warme handen

Met de Sanyo Kairo kun je niet alleen je handen warm houden tijdens koude dagen, je kunt er ook twee AA batterijen mee opladen.

Met de Sanyo Kairo kun je niet alleen je handen warm houden tijdens koude dagen, je kunt er ook twee AA batterijen mee opladen.

De Sanyo Kairo is een compacte handwarmer, die verkrijgbaar is in zilver of roze. De aluminium behuizing, die 84 x 46 x 20 mm meet, warmt snel en gelijkmatig op, volgens de fabrikant. Dankzij twee Sanyo eneloop herlaadbare AA batterijen kun je het tot drie uur uithouden in de koude. De handwarmer van Sanyo wordt geleverd inclusief adapter en batterijen. De herlaadbare Sanyo eneloop AA batterijen kun je uit de Kairo halen en ook in andere toestellen gebruiken. Zo kan het apparaatje ook dienstdoen als batterijlader tijdens de zomer. De oplaadtijd bedraagt ongeveer 4,5 uur volgens Sanyo. De Kairo heeft drie temperatuurstanden: zacht, hard en turbo. Het hart van de handwarmer is een energie-efficiënt PTC keramisch verwarmingselement. Een kleine LED-indicator geeft de modus aan, evenals de resterende capaciteit van de eneloop AA batterijen. De bediening gebeurt met een enkel “toggle”-knopje dat tussen de verschillende modi wisselt. De Sanyo Kairo KIR-SL2S handwarmer heeft een adviesprijs van 39,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content