Android smartphone te koop bij Hema

Hema verkoopt de Whoop Echo, een Android smartphone van het nieuwe Nederlandse elektronicamerk Whoop dat smartphones en tablets op de markt brengt.

De Whoop Echo is een budgetvriendelijke smartphone die draait op het Android 4.2 (Jelly Bean) besturingssysteem. De Echo is uitgerust met een 1,2 GHz MT6572 Dual Core processor en 512 MB RAM. Het interne geheugen van 4 GB is uitbreidbaar met microSD geheugenkaartjes tot 32 GB.


De Whoop Echo heeft een 4,5-inch (11,43 cm) capacitief touchscherm met een resolutie van 854 x 480 pixels. Op de achterzijde heeft de smartphone een 5 megapixel camera, terwijl op de voorzijde een 0,3 megapixel model is geïntegreerd voor videochatten.


De Whoop Echo is een Dual SIM model. Je kan twee SIM-kaarten gebruiken en zo bijvoorbeeld zakelijk en privé bellen gescheiden houden. De smartphone ondersteunt Wifi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 en gps.


De Whoop Echo Android smartphone is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 149 euro. Naast de Hema verkoopt ook de fabrikant de smartphone via de eigen webshop.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content