Android-tablet met 10-inch Full HD touchscherm

Acer Iconia Tab 10 © Acer

Acer introducceert de Iconia Tab 10, een Android-tablet die is uitgerust met een 10-inch Full HD-scherm met IPS-technologie. Het touchscherm is volgens de fabrikant 2,5x gevoeliger dan een normaal touchscreen.

De nieuwe Acer Iconia Tab 10 wordt aangedreven door een 64-bits MediaTek MT8163A quad-core processor en heeft Android 6.0 Marshmallow als besturingssysteem. De tablet heeft 32 GB geheugen aan boord dat je kan uitbreiden tot 128 GB met behulp van een micro-sd kaartje. Het werkgeheugen bedraagt 2 GB.

De Iconia Tab 10 is uitgerust met een 10-inch Full HD-scherm met IPS-technologie. Het Acer Precision Plus-touchscreen is 2,5x gevoeliger dan normale touchscreens dankzij het gebruik van kleinere sensoren. Daardoor kan je er ook met een gewoon potlood op schrijven of schetsen, en niet alleen met een speciale styluspen.

Aan de voorzijde zitten vier luidsprekers met DTS-HD Premium Sound audiotechnologie. De tablet biedt ook 5.1 surround sound bij gebruik van een hoofdtelefoon. Met de MediaMaster-toets aan de zijkant kan je snel de beste video- en audio-instellingen selecteren bij verschillende gebruiksscenario’s.

De Iconia Tab 10 heeft een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel amera met autofocus aan de achterkant. De tablet heeft een micro-HDMI-poort en ondersteunt ook Wireless Display. Volledig opgeladen biedt de 6100mAh Li-ion batterij een autonomie tot 8 uur.

De Iconia Tab 10 meet 25,9 (h) x 16,7 (b) x 0,89 (d) mm en weegt 529 gram.

De Acer Iconia Tab 10 (A3-A40) is in mei verkrijgbaar en heeft een adviesprijs vanaf 229 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content