Android tablet met geïntegreerd toetsenbord

ASUS introduceert een Android tablet die een uitschuifbaar toetsenbord heeft waardoor je e-mail- en andere berichten sneller kan ingeven.

ASUS introduceert een Android tablet dat een uitschuifbaar toetsenbord heeft waardoor je e-mail- en andere berichten sneller kan ingeven.


De ASUS Eee Pad Slider SL101 heeft een 10,1-inch 16:10 IPS-scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. Het aanraakgevoelig scherm ondersteunt 10-vinger multitouch bediening en wordt beschermd met een laag krasbestendig Corning Gorilla Glass. Het biedt met 178° een brede kijkhoek.


De Eee Pad Slider draait op het Android 3.1 besturingssysteem dat upgradebaar is naar versie 3.2. De tablet kan je verbinden met pc of andere apparaten via de ingebouwde USB-poort, Micro SD-kaartlezer en mini-HDMI poort. Zowel HD videoweergave als een surround sound systeem worden ondersteund. De Eee Pad slider maakt gebruik van een NVIDIA Tegra 2 dual-core processor.


Aan de voorzijde heeft de Android tablet een 1,2 megapixel camera voor videobellen, terwijl de achterzijde een 5 megapixel camera herbergt. ASUS levert de Eee Pad Slider met de kantoorsoftwaretoepassing Polaris Office 3.0 voorgeïnstalleerd. Je krijgt ook een jaar gratis opslagruimte in de cloud met ASUS WebStorage.


Ander toepassingen die tot je beschikking staan zijn MyNet, MyCloud en MyLibrary. MyNet streamt digitale media draadloos naar thuisnetwerkapparatuur. MyLibrary brengt alle gedownloade boeken, tijdschriften en kranten samen in een eenvoudig door te bladeren profiel. MyCloud is een cloudoplossing die toegang biedt tot digitale content zoals muziek, video’s en foto’s.


In de Benelux zal de ASUS Eee Pad Slider te koop zijn met een capaciteit van 32 GB voor een adviesprijs van 499 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content