Android tablet met geïntegreerde gamecontroller

Bigben Interactive lanceert met de GameTab-One een 7-inch Android-tablet met geïntegreerde, maar verwijderbare gamecontroller. Via hdmi kun je deze gaming-tablet op een groter scherm aansluiten.

De GameTab-One is een combinatie van een quad-core 7-inch Android 4.2.2 “Jelly Bean”-tablet met een verwijderbare gamecontroller met fysieke navigatie- en speltoetsen aan beide kanten van het scherm zodat het scherm vrij blijft voor het game dat je speelt.


De tablet heeft een 1,8 GHz Cortex-A9 RK3188 cpu, 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslagruimte, Mali 400 GPU en een bewegingssensor met drie assen en is dus voldoende krachtig om er mobiele games op te spelen.


De verwijderbare gamecontroller bevat twee analoge sticks, actieknoppen, een navigatiepad, schouderknoppen en trekkers. Via een reeds geïnstalleerde configuratie-app kun je de knoppen aanpassen aan het spel dat je speelt.


De De GameTab-One heeft ook een Full HD 1080p video-uitgang zodat je games op een groter extern scherm kunt spelen. De tablet heeft een aluminium behuizing, is 12 mm dik en weegt 346 gram. De 4000 mAh Lithium-polymeerbatterij gaat tot vijftien uur mee bij gewoon gebruik. Aan de voorkant heeft deze tablet een 0,3 mp webcamera en aan de achterkant zit een 2 mp camera. Bluetooth 4.0 en WiFi 802.11 b/g/n zijn ingebouwd, maar een gps-chip ontbreekt.


De games Asphalt Airborne 8, Green Farm, Dragon Mania en Danger Dash van Gameloft zijn al op de gametablet geïnstalleerd.


De GameTab-One is verkrijgbaar voor 229 euro bij MediaMarkt en Saturn. Er zijn ook accessoires, zoals een autolader, hdmi-kabel, screen protector en beschermhoes voor de gametablet verkrijgbaar.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content