Android tablets met aanpasbare standaard

De Lenovo Yoga Tablet kan je dankzij de ingebouwde standaard op verschillende manieren gebruiken. De batterij is goed voor een autonomie tot achttien uur.

Lenovo levert de Yoga Tablet in een 8-inch en een 10-inch uitvoering. De tablets zijn uitgerust met een cilindervormige handgreep die drie manieren van gebruik biedt: in de hold-modus is de Yoga tablet eenvoudiger vast te houden met één hand om te lezen, sociale media te gebruiken en te surfen.


Voor de stand-modus dien je de cilinder aan de zijkant 90° te draaien zodat de tabletstandaard uitklapt en de tablet zelfstandig kan staan op een bureau of tafel. Je kan de kijkhoek verstellen van 110° tot 135°.


De Yoga Tablet kan je ook neerleggen in de tilt-modus om te kunnen typen op de tablet, spelletjes te spelen en om te surfen. Je kan de automatische herkenningssoftware inschakelen die automatisch suggesties doet voor veelgebruikte apps voor de hold- en stand-modi.


De 8-inch en een 10-inch Yoga Tablets van Lenovo draaien op Android 4.2 Jelly Bean en gebruiken een MTK 1,2 GHz quad-core processor. Optioneel zijn de tablets ook verkrijgbaar met 3G. De Lenovo Yoga 10 weegt 605 gram en de Yoga 8 400 gram.


De Yoga Tablet 8 is uitgerust met een 8-inch (20,32 cm) IPS multi-touch HD scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. Het multi-touch scherm van de Yoga Tablet 10 heeft een schermdiagonaal van 10,1 inch (25,65 cm) en ook een resolutie van 1280 x 800 pixels.


De batterij van de Yoga Tablet is ingebouwd in de cilindervormige handgreep en zou volgens de fabrikant opgeladen tot 18 uur meegaan. Verder beschikken de tablets over een 5 megapixel camera op de achterzijde en frontcamera. Ook zijn ze uitgerust met Dolby audio.


De Lenovo Yoga 8 heeft een adviesprijs van 229 euro. De Lenovo Yoga 10 heeft een adviesprijs van 299 euro. De modellen zijn in november beschikbaar in Europa. Voor de Lenovo Yoga 10 is er ook een Bluetooth toetsenbord verkrijgbaar dat 99 euro kost.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content