Android telefoon met DivX ondersteuning

De Galaxy Spica is Samsung’s tweede Android toestel. Deze full touch smartphone heeft een lager prijskaartje dan de eerste Galaxy die eerder dit jaar werd gelanceerd.

De Galaxy Spica is Samsung’s tweede Android toestel. Deze full touch smartphone heeft een lager prijskaartje dan de eerste Galaxy die eerder dit jaar werd gelanceerd.

De Galaxy Spica (i5700) is een quadband edge/gprs smartphone die 3G/HSDPA ondersteunt. De smartphone heeft een 3,2-inch full touch HVGA (480 x 320) lcd-scherm. Het tweede Android toestel van Samsung biedt ook Optic Internet of Layars. Met deze applicatie krijg je door de lens van de camera te zien waar zich benzinestations, restaurants of geldautomaten in de buurt bevinden. Optic Internet legt een digitale laag over de omgeving door gebruik te maken van de ingebouwde GPS, camera en het kompas in de smartphone en Location Based Services. Zo biedt de Galaxy Spica ook de Layars van Buienradar en Samsung Search by ilocal. Samsung is ook de eerste fabrikant met een Android telefoon die DivX ondersteunt, zodat je geen video’s meer dient om te zetten om ze op je telefoon te bekijken. Terwijl de Galaxy i7500 een 5 megapixel camera heeft, is de Galaxy Spica (i5700) uitgerust met een 3 megapixel camera. De Spica heeft een intern geheugen van 180 MB dat je kan uitbreiden met Micro SD geheugenkaartjes. Door het gebruik van het Android besturingssysteem biedt de smartphone ook een full webbrowser en goede integratie met diensten van Google, zoals Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, and Google Talk. De Samsung Galaxy Spica (i5700) heeft een adviesprijs van 349 euro (de Galaxy i7500 kost 549 euro).

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content