Asus hybride van laptop en tablet met twee schermen

Asus brengt een opvallend vormgegeven combinatie van Ultrabook en tablet op de markt. Door twee schermen rug-aan-rug te integreren kan je met het toestel op een nieuwe manier informatie delen.

De Asus Taichi 21 is een 11,6-inch Ultrabook die is uitgerust met twee Full HD-schermen. Dichtgeklapt kan je het toestel als tablet gebruiken via het multi-touch scherm. Opengeklapt wordt de Taichi een Ultrabook met een Full HD scherm (zonder touchtechnologie), een toetsenbord met achtergrondverlichting en een multi-touch touchpad. Door het rug-aan-rug ontwerp van de twee schermen kan je met de Taichi laptop ook een presentatie geven of een video delen met publiek aan de andere zijde. De schermen bieden een 178 graden kijkhoek.


De Asus Taichi 21 is uitgerust met een Intel Core i5-3317U processor met 4 GB RAM en Intel HD 4000 graphics. Voor opslag beschikt de Ultrabook over 128 GB SSD. Tot de verdere uitrusting behoren Dual-band Wi-Fi met Intel WiDi (Wireless Display), Bluetooth 4.0, twee USB 3.0-poorten, een 5 megapixel camera met 1080p Full HD video-opname, een tweede 720p HD videocamera en Asus SonicMaster-technologie.


De Asus Taichi 21 weegt 1,25 kg. De hybride van laptop en tablet heeft een adviesprijs van 1.299 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content