Audio- en videocontent streamen met mediaspeler van Sony

Sony introduceert een Full HD mediaspeler met draadloze functionaliteit zodat hij mediabstanden door heel het huis kan streamen.

Sony introduceert een Full HD mediaspeler met draadloze functionaliteit zodat hij mediabstanden door heel het huis kan streamen.

De Network Media Player SMP-N100 is een mediaspeler in Sony’s Monolithic design waardoor het toestel bij de recentste Bravia tv’s past. Met Sony’s Bravia Internet Video-functionaliteit kan je een hele reeks online content bekijken, waaronder videofilms van YouTube. Sony’s IP Content Noise Reduction verbetert de beeldkwaliteit van de videostream.

De SMP-N100 ondersteunt Full HD 1080p video en de recentste high definition audio codecs, zoals dts 2.0+Digital Out en Dolby Digital Plus. Door de ingebouwde Wi-Fi-functionaliteit kan je draadloos content bekijken in elke kamer van het huis. De mediaspeler heeft ook een usb-aansluiting op het frontpaneel. De SMP-N100 ondersteunt DLNA waardoor je ook mediabestanden kan bekijken die zijn opgeslagen op DLNA ondersteunende apparaten.

De mediaspeler bedien je met de meegeleverde afstandsbediening en de XrossMedia Bar grafische gebruikersinterface, maar kan je ook besturen met een iPhone, iPod Touch of Android toestel via gratis apps die je kan downloaden van de Apple App Store of Android Market. De SMP-N100 ondersteunt een hele reeks bestandsindelingen, waaronder divxhd, mkv en avchd. Naast een HDMI-aansluiting is de netwerkmediaspeler uitgerust met composite en component video outputs, evenals een Ethernet poort.

De Sony Network Media Player SMP-N100 zal in oktober 2010 beschikbaar zijn. De adviesprijs bedraagt 130 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content